Azonosító: W54527
családi ház
Győr-Ménfőcsanak
alapterület: 210 m²
ár: 85 900 000 Ft
telek alapterülete: 1618 m²
szoba: 4  
egyedi fűtés; fűtés: fa; parkoló;

Érdeklődni

Mező Szilvia

+36 30/ 435-9899

MEOTIS Ingatlan

Győr, Előzetes egyeztetés alapján!

Biztonsági kód: 4 + 3 =

Az ingatlan bemutatása

Győr-Ménfőcsanakon 2004-ben épült 210 m2-es családi ház eladó!

Kiváló helyen lévő ingatlant kínálok - kiváló feltételekkel! Az M1 autopályától kb. 2 km-re, a városrész centrumától mindössze 200 m-re található. Az épület mediterrán-stílusban készült, ami épületen kívül és belül egyaránt visszaköszön.

Beosztását tekintve a ház három részre osztható: a nappali életvitelt szolgáló, az éjszakai, ill. privát területre, valamint a dolgozó részre. Központi egysége a közel 80m2-es, egy légterű konyha-étkező-nappali. Innen nyílik az előszoba, a közlekedő, a terasz és a garázs. A közlekedőről nyílik a három szoba, a nagy méretű fürdőszoba, a háztartási helyiség és a gardrób, valamint közvetlen kapcsolat a teraszra. Külön bejárattal közelíthető meg a közel 30 m2-es iroda, melyhez WC és zuhanyzó tartozik.
A ház fűtését VIESSMAN kondenzációs gázkazán biztosítja, a meleg vizet pedig 200 literes indirekt HMV tároló szolgáltatja, melyhez napkollektor csatlakoztatható. A hőleadók radiátorok, valamint néhány helyiségben padlófűtés, a nappaliban pedig tömegkályha van.
A garázs fűtött és vízvételi lehetőséggel, lefolyóval ellátott. A lakás központi vízkezelő (vízlágyító) berendezéssel rendelkezik.
A belső térben beépített régi téglák barátságos hangulatúvá varázsolják a nappali-étkező-konyhát, valamint a közlekedőt. Az esztétikus spanyol belső ajtók kiválóan harmonizálnak a natúr téglával, az egyedileg tervezett kiegészítők (mint világítás, függönykarnis stb.) fokozzák a mediterrán életérzést. Több helyiségben falban futó tolóajtóval oldották meg a lehető legjobb helykihasználást.
A beépített konyhai gépek spanyol TEKA gyártmányúak, mindegyik digitális.A tömör fa konyhabútort a TOSCANA Bútor tervezte és készítette. S ha éppen ellazulni van kedve a kényelmes hidromasszázs fürdőkádban, közben zenét hallgathat, vagy akár TV-t is nézhet a kiépített rendszernek köszönhetően.
A 22 m2-es fedett terasz a nyári hőségben is kellemes, a 36 m2-es terasz pedig a napozáshoz, társas összejövetelekhez ideális.
A jelenlegi egy szintes házat további 80 m2-es padlástér beépítésével bővíteni lehet, ahova a külső nyílászárók már beépítésre kerültek. A külső nyílászáról INTERNORM márkájúak.

A kert szintén régi téglákkal, minden oldalról bekerített, parkosított, automata öntözőrendszerrel, kúttal ellátott. Stílusa ún. természet-közeli kert, melyben télen is több mint 40 örökzöld díszít, tavasztól őszig pedig a folyamatosan virágzó cserjék adnak sajátos atmoszférát a kerti kikapcsolódáshoz. A kertben grillező és térkövezett árnyas pihenő-étkező részt alakítottak ki, több helyen közvetlen vízvételi lehetőséggel. Szolár működésű kerti zuhanyzó áll rendelkezésre a legforróbb napokra.

Az 1600 m2-es telek paraméterei alapján az épület további bővítése szintén lehetséges. A ház előtt, valamint az udvarban több gépkocsi kényelmes parkolása biztosított. Az ingatlan két kapubejáróval rendelkezik, az egyik kapu automata, távirányítású.

A kapu és a garázs közötti térkövezett bejárat hó-és jégmentesítése központilag, kazán-vezérléssel megoldott. Az ingatlan bekötött riasztórendszerrel ellátott.
Iskola, óvoda, posta, bolt, gyógyszertár az utcában, átlagosan 500m-en belül minden elérhető. Városi autobusz megállója 30 m-re.

Elhelyezkedése, megközelíthetősége, kialakítása és egyéb adottságai miatt kiválóan alkalmas akár cégképviselet, home-office, illetve egyéb vállalkozási célokra is!

Ingatlan-beszámítás lehetséges (Győri lakás)!

Irányár: 85,9 millió Ft

MEOTIS Ingatlan

Győr, Előzetes egyeztetés alapján!

Tel.: +36 30/ 435-9899

Nyitvatartás

Személyesen: munkanapokon előre egyeztetett időpontban állunk rendelkezésére!
Telefonon: 9.00 - 20.00 óra között. Ha nem ér el, visszahívjuk, de sms-t is küldhet!
Szombat-vasárnap: személyesen igény szerint, telefonon 9.00 - 20.00 óra között.

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat